Schakel hulp in voor jouw openstaande facturen

Heb jij als ondernemer nog facturen open staan waarvan de betaling eigenlijk al te laat is? Schakel dan een Incassobureau in om op een professionele manier de facturen betaald te krijgen door je klanten. Het incassobureau helpt jou om de band met de klant centraal te zetten en toch snel een betaling op het openstaande factuur te krijgen. Het incassobureau fungeert als een tussenpersoon die op een vriendelijke manier helpt om de klant te benaderen. Er zijn verschillende trajecten waar jij als ondernemer uit kunt kiezen, denk bijvoorbeeld aan een spoed traject, waarbij snel de factuur betaald moet worden vanwege omstandigheden.

Zet de klant centraal

Met het super vriendelijke traject van Credifin Nederland kies jij ervoor om de klant centraal te stellen. Hierbij onderhoudt je de bestaande band tussen jou en de klant, dit kan namelijk voor jou als ondernemer het meest belangrijk zijn. Dit traject is een goede optie om te kiezen als de opdracht geen spoed heeft maar de klant wel attentie nodig heeft dat er nog een factuur van jouw bedrijf open staat. Dan is er ook nog het reguliere traject waarbij er niet echt spoed nodig is, maar er wel vriendelijk gehandeld wordt naar de klanten toe, maar naarmate de tijd verstrijkt wordt er een bepaalde druk achter het attenderen van het bureau naar de klant toe gezet. 

Hoe gaat het bureau te werk

Een incassobureau gaat te werk hoe jij dit prettig vindt, vandaar dat er ook verschillende incasso-trajecten zijn waaruit jij als ondernemer kan kiezen. Elk traject heeft dezelfde functie maar uiteindelijk is de manier er gehandeld wordt met welke tijdsdruk erg belangrijk, dit is het grootste verschil. Zie het incassobureau als een tussenpersoon of als  een bemiddelaar als het ware. Mocht het zover komen dat zij de juridische procedure moeten uitleggen aan de klant dan kunnen zij hier ook bij helpen. Binnen vijf minuten heb jij als ondernemer al een factuur ingediend bij het incassobureau die meteen voor jou aan de slag gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *